Om Akupunktur Stockholm

AKUPUNKTUR STOCKHOLM

NÄR DIN HÄLSA ÄR VIKTIG

Jag heter Olle Sundell och driver Akupunktur Stockholm. Jag är utbildad TCM akupunktör genom Akupunkturakademins 3-åriga grundutbildning i traditionell kinesisk medicin (TCM). Jag är dessutom diplomerad massageterapeut genom Axelsons Gymnastiska Institut.

 

Mina akupunkturbehandlingar utgår från TCM akupunktur men med Japanska skarpslipade nålarna som är de absolut tunnaste och smärtfriaste nålar som går att få tag i på marknaden.

 

Vidare erbjuder jag svensk klassisk massage, rehab behandlingar och konsultation.

Kombinationen akupunktur och massage ger ökade möjligheter till att behandla både symptom och källa till de flesta problem och jag skräddarsyr behandlingarna därefter.

I min klinik använder jag en kombination av traditionella kinesiska och japanska produkter och tekniker för diagnostisering och behandling kombinerat med ett modernt, ombonat och komfortabelt behandlingsrum där patienten ska känna sig bekväm och väl omhändertagen.

 

Jag värnar om patientsäkerhet och att patienten känner sig trygg i vår relation. Jag har tystnadsplikt med fullständig diskretion.

 

Jag är medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet och har ansvars och patientförsäkring.

 

Under sommaren 2016 fick jag möjligheten och förmånen att åka till Japan för att studera och observera Japanska akupunkturer, diskutera diagnostik och deras behandlingstekniker samt metodiker.

De Japanska akupunktörerna delade gladeligen med sig av deras tolkningar, erfarneheter av den Japanska grenen av TCM akupunktur.

 

Jag besökte 3 akupunkturkliniker med 3 olika akupunktörer (bilderna 1-3). Dessutom gjorde jag ett studiebesök på Universitet Sjukhuset i Nanasawa där en grupp på 3 akupunktörer, varav 2 av akupunktörerna var blinda (bild 4), utförde post-stroke rehabiliterings behandling genom akupunktur och elakupunktur.

2.

3.

1.

4.

Copyright @ All Rights Reserved